OGIBiz Website

Main Description
2905735

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Menu
2792270
Main Description
2803431

 

 

 

 

Pranic Face Lift

 

 

 

 

Main Description
2799504

Ομορφιά χωρίς νυστέρι!!!

Στις μέρες μας, σε κάθε μέρος του κόσμου, επικρατεί μια εμμονή γύρω από την ομορφιά και την εμφάνιση. Ολοένα και περισσότερο, τόσο γυναίκες όσο και άνδρες, αναζητούν τη συνταγή της νεότητας και κοιτάζονται επανειλημμένα στον καθρέφτη ευχόμενοι να βρουν τρόπους να διαγράψουν τις ρυτίδες και να φαίνονται νεότεροι. Σε ορισμένες χώρες, όπως είναι η Βενεζουέλα και η Κολομβία, η ομορφιά αποτελεί εθνική εμμονή, όπως αποδεικνύεται από τις αμέτρητες επιδείξεις ομορφιάς και τα σόου των μοντέλων.

Ένα όμορφο πρόσωπο είναι κάτι που κάθε άνθρωπος θέλει να αποκτήσει. Το πρόσωπο είναι πάντα το πρώτο πράγμα που παρατηρούν οι άνθρωποι και αποτελεί ίσως τη βάση για την πρώτη εντύπωση που μένει στο μυαλό.

Καθώς τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής, το πρόσωπο είναι η αντανάκλαση και η ορατή εικόνα της ομορφιάς και της υγείας ολόκληρου του σώματος. Αν κάτι δεν είναι «σωστό» εσωτερικά, αυτό αποτυπώνεται στο πρόσωπο. Ένα προβληματισμένο πρόσωπο αντανακλά εσωτερική μάχη ή προβλήματα. Σε αντίθεση με άλλα μέρη του σώματος, κάποιος δεν μπορεί να κρύψει το πρόσωπό του, καθώς είναι πάντα διαθέσιμο για εξονυχιστική έρευνα. Γι’ αυτό το λόγο συνεχίζεται η αναζήτηση εύρεσης ενός αποτελεσματικού προγράμματος ομορφιάς για το πρόσωπο.

Αναζητώντας το νόημα και τη σημαντικότητα των παραγόντων που σχετίζονται με την ομορφιά, θα πρέπει να σκεφτούμε το στρες και τις επώδυνες ψυχολογικές εμπειρίες. Αυτές οι αρνητικές ενέργειες αποτυπώνονται στο πρόσωπο με τη μορφή γραμμών και ρυτίδων. Ένας επίμονος «πολεμιστής» θα έχει οριζόντιες ρυτίδες στο μέτωπο. Ένας άνθρωπος που συνοφρυώνεται συνεχώς θα έχει κάθετες γραμμές ανάμεσα στα φρύδια. Ένας δυστυχισμένος και θλιμμένος άνθρωπος θα παρουσιάσει ρυτίδες στα πλαϊνά των ματιών και του στόματος. Αντίθετα, ένας πολύ χαρούμενος άνθρωπος θα έχει «ρυτίδες χαμόγελου» που έχουν την τάση να δείχνουν προς τα πάνω. Με αυτά τα δεδομένα κάποιος θα μπορούσε να πει ότι η ενέργεια του στρες και οι επώδυνες ψυχολογικές εμπειρίες αποθηκεύονται στις γραμμές και ρυτίδες του προσώπου.

Το Pranic Face Lifting έχει εξελιχθεί μέσα από το Pranic Healing του Master Choa Kok Sui και τις διαφορετικές του εφαρμογές στη ζωή. Είναι μία μη-χειρουργική, μη-παρεμβατική τεχνική που εφαρμόζεται στο πρόσωπο με σκοπό την ανανέωση του προσώπου και τη μείωση των γραμμών και των ρυτίδων του. Οι ρίζες του ξεκίνησαν στις αρχές του 2003, όταν ο Grand Master Choa Kok Sui εφάρμοσε τεχνικές Advanced Pranic Healing στο πρόσωπο μαθητών του στο Λος Άντζελες. Προς μεγάλη τους έκπληξη, τα πρόσωπα των μαθητών άρχισαν να φαίνονται πολύ νεότερα, μετά την εξαφάνιση των ρυτίδων του προσώπου στις περισσότερες περιπτώσεις. Ήταν τόσο εντυπωσιακό το γεγονός, ώστε ένας σημαντικός αριθμός από Θεραπευτές Pranic Healing ζήτησαν το Master Choa για ενεργειακές τεχνικές ομορφιάς προσώπου. Στους μήνες που ακολούθησαν, το Pranic Face Lift εφαρμόστηκε από το Grand Master Choa Kok Sui με μεγάλη επιτυχία και θεαματικά αποτελέσματα. To Pranic Healing Facial Rejuvanation είναι μία συγκεκριμένη τεχνική που χρησιμοποιεί κρυστάλλους, με τη βοήθεια των οποίων αφαιρεί συσσωρευμένο στρες και επώδυνη ψυχολογική ενέργεια από το πρόσωπο.

Vertical Image Area
2802565

Επιστημονικές μελέτες για το Pranic Face Lift

Πρόκειται για πιλοτική μελέτη που ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη και στο Νιού Τζέρσεϋ, με σκοπό να δείξουν την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του Pranic Face Lift. Η μελέτη αυτή περιελάμβανε 21 ιστορικά εθελοντών από την περιοχή της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϋ (γυναίκες 29, άντρες 2, λευκοί 4, ασιάτες 4 με μέσο όρο ηλικίας τα 43 έτη) και πραγματοποιήθηκε σε διάστημα 5 εβδομάδων. Το πρωτόκολλο Pranic Face Lift εφαρμοζόταν σε εβδομαδιαία βάση. Έβγαζαν φωτογραφίες και συμπλήρωναν ερωτηματολόγια πριν και μετά τη θεραπεία. Υπήρχαν θετικά χρήσιμα αποτελέσματα από τη μελέτη. Ένα από τα αποτελέσματα ήταν το γεγονός ότι μέσα σε 1-2 συνεδρίες εξαφανίστηκαν εντελώς οι κάθετες ρυτίδες.

Αποτελέσματα μελέτης

--  Κάθετες γραμμές ανάμεσα στα φρύδια εξαφανίστηκαν εντελώς έπειτα από 1-2 συνεδρίες
--  Ρυτίδες και γραμμές στο πλάι του στόματος, στα μάτια και το μέτωπο, εξαφανίστηκαν ή ήταν σημαντικά λιγότερες ύστερα από 1-4 συνεδρίες
--  Μια ανανεωμένη λάμψη ήταν πολύ εμφανής μετά από τη θεραπευτική αγωγή
--  Το πρόσωπο φάνηκε χαρούμενο, ανάλαφρο και χαλαρωμένο
--  Η ένταση στο πρόσωπο απελευθερώθηκε. Όλοι όσοι συμμετείχαν στη μελέτη φαίνονταν νεότεροι

Το Pranic Face Lift πραγματοποιείται από εξειδικευμένους θεραπευτές Pranic Healing που έχουν παρακολουθήσει MCKS Advanced Pranic Healing, MCKS Pranic Psychotherapy και MCKS Pranic Crystal Healing Course.
Στο Pranic Face Lift χρησιμοποιείται έγχρωμο Prana στο πρόσωπο σε συγκεκριμένη ποσότητα και σειρά.

Vertical Image Area
2803432

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Pranic Healing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα /ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας. Εάν μια πάθηση είναι σοβαρή ή εάν τα συμπτώματα επιμένουν, παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό και έναν πιστοποιημένο θεραπευτή του Pranic Healing.
Grand Master Choa Kok Sui


 

Footer
2792275