OGIBiz Website

Main Description
2905735

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Menu
2792270
Main Description
2799278

 
Grand Master Choa Kok Sui

 

 

 

Main Description
2799279

Grand Master Choa Kok Sui - GMCKS


Ο Grand Master Choa Kok Sui είναι ο ιδρυτής τoυ σύγχρονου Pranic Healing και της Arhatic Yoga.

Αποστολή του ήταν να διδάξει στους ανθρώπους, μέσα από τον δρόμο της αγάπης, της γνώσης και της προσφοράς το Pranic Healing

Είναι ο διεθνώς αναγνωρισμένος συγγραφέας για περισσότερους από 20 τίτλους για την πρανική θεραπεία και την πνευματικότητα. Το πρώτο του βιβλίο Miracles Through Pranic Healing έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 27 γλώσσες και διανέμεται σε περισσότερες από 40 χώρες.

Μέσα απο την εντατική μελέτη και την έρευνα των εσωτερικών επιστημών για 30 χρόνια, ο Master Choa αποκάλυψε μια πολύ βαθύτερη και πιο εμπεριστατωμένη κατανόηση της ενεργειακής θεραπείας από ο,τι ήταν διαθέσιμη στο παρελθόν κι έγινε ένας από τους μεγαλύτερους δασκάλους της ενέργειας της γενιάς μας
Επιπλέον, ο επιστημονικός προσανατολισμός του,  ως χημικός μηχανικός στην εκπαίδευση, του επέτρεψε να συστηματοποιήσει τις τεχνικές Pranic Healing με γειωμένο και πρακτικό τρόπο.
Οι μαθητές του αναφέρονται συχνά στον Master Choa ως «επιστήμονα της ψυχής» και
τα μαθήματά του έχουν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν περισσότερη ισορροπία, επιτυχία και αρμονία σε διάφορες πτυχές της ζωής μέσω της εφαρμογής ενεργητικών αρχών.
Για τους αναζητητές στο πνευματικό μονοπάτι, ο Δάσκαλος Choa έχει αναπτύξει ένα σύστημα πρακτικών γνωστό ως Arhatic Yoga. Η Arhatic Yoga είναι μια σύνθεση διαφόρων πρακτικών - σχεδιασμένη για να επιταχύνει με ασφάλεια την πνευματική ανάπτυξη κάθε ατόμου.

Για 20 χρόνια, ταξίδεψε ασταμάτητα  διδάσκοντας ο ίδιος μαθητές σε περισσότερες από 60 χώρες.

Ο Master Choa Kok Sui άφησε το φυσικό του σώμα στις 19 Μαρτίου 2007, αλλά τα μαθήματα και οι διδασκαλίες του συνεχίζονται μέσω των παγκόσμιων οργανισμών του των οποίων το έργο επικεντρώνεται στη συμπόνια, τη θεραπεία και την πνευματικότητα

Τι είναι το Pranic Healing

Το Pranic Healing είναι μια πολύ ισχυρή και αποτελεσματική μέθοδος ενεργειακής θεραπείας που ως σκοπό έχει να βοηθήσει σε ψυχολογικό και σωματικό επίπεδο, έχει ρίζες σε μία πανάρχαια κινεζική τεχνική Chi - Kung, την ρεφλεξολογια, το βελονισμό και το ενεργειακό μασάζ.

 Στο Pranic Healing εφαρμοζουμε  πρωτόκολλα για τη διαχείριση της ενέργειας ώστε να επιταχύνουμε την έμφυτη ικανότητα του σώματος για αυτοίαση και βασίζεται στον καθαρισμό των ενεργειακών κέντρων (τσακρα). Χρησιμοποιεί το "prana" για να εξισορροπήσει και να εναρμονισει το ενεργειακό σώμα, οπου "prana" σημαίνει ζωτική ενέργεια.
Οι ασθένειες εμφανίζονται αρχικά ως ενεργειακές διαταραχές στο ενεργειακό σώμα, πριν εκδηλωθούν ως ασθένειες στο φυσικό σώμα. Η υποχώρηση πολλών ασθενειών βασίζεται απλώς και μόνο στον καθαρισμό των ενεργειακών κέντρων " τσακρα", μέσω μίας τεχνικής που ονομάζεται "sweeping" που μαζί με την προβολή ενέργειας φέρνουμε το σώμα σε αρμονία και ισορροπία.

Horizontal Image Area
2803417

 

Είναι μια no - touch θεραπευτική τεχνική που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις ψυχικές και σωματικές παθήσεις, όπως άγχος, στρες, φοβίες, εμμονές, ψυχικά τραύματα, εθισμούς (κάπνισμα, αλκοόλ κλπ), αλλεργίες, άσθμα, υπέρταση, αρθρίτιδα, πόνους, βουλιμία, ανορεξία και πολλά περισσότερα, άμεσα και με εξαιρετικά αποτελέσματα...
Το Pranic Healing εφαρμοζεται  με απολυτη επιτυχια εδω και 25 χρονια και εχει βραβευτει  σε πρόσφατο ιατρικό συνέδριο στην Αμερική  για τη συμβολή του στη μείωση του πόνου των ασθενών στην αίθουσα των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου St Joseph, στο New Jersey.

Το pranic healing δεν έχει σκοπό αντικαταστήσει την κλασική ιατρική, αλλά να την συμπληρώσει.

Footer
2792275