OGIBiz Website

Main Description
2905735

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Menu
2792270
Main Description
2803433

 

 

 

 

Pranic Body Sculpting

 

 

 

 

Main Description
2802562

Αρχικά, το Pranic Body Sculpting προτάθηκε ως ‘Αρχαία Τέχνη και Επιστήμη του Pranic Healing’ σε ό,τι αφορά την αύξηση του μεγέθους του στήθους. Αργότερα, η συγκεκριμένη τεχνική εφαρμόστηκε στα πόδια από το Roberto Zamperini στην Ιταλία. Η Acharya Faith Sawey στις Φιλιππίνες και θεραπευτές του MCKS Pranic Healing στην Αυστραλία πειραματίστηκαν, επίσης, στις τεχνικές του Pranic Body Sculpting, ενώ τα τελευταία χρόνια , ο Dr. Glenn Mendoza πειραματίστηκε περαιτέρω στο Pranic Healing Body Sculpting. Το εν λόγω άρθρο, λοιπόν, αποτελεί αναφορά στα αποτελέσματα των τεχνικών που προαναφέρθηκαν.


Το Pranic Healing Aesthetics είναι ένας συγκεκριμένος όρος που υποδηλώνει τη φιλοσοφία στην εφαρμογή των τεχνικών του MCKS Pranic Healing στο ανθρώπινο σώμα, ενσωματώνοντας ποιότητες τέτοιες όπως η ομορφιά, η καλλιγραμμία, η συμμετρία και το στυλ. Με την αυξανόμενη ανάγκη και τη συγκεντρωτική εμμονή για όμορφη εμφάνιση να αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο, το Pranic Healing Aesthetics συνεχίζει να εξελίσσεται σε ένα πρόγραμμα πιο αποδεκτό και σχετικό με το να φαίνεται κανείς καλά και ταυτόχρονα να αισθάνεται καλά.


Το Body Sculpting χρησιμοποιώντας το MCKS Pranic Healing είναι μία καινοτόμος τεχνική του MCKS Pranic Aesthetics με σκοπό την τόνωση, τη σύσφιξη και τον ανασχηματισμό συγκεκριμένων περιοχών του σώματος, ιδιαίτερα στην κοιλιακή χώρα, στους γοφούς, στους γλουτούς και στους μηρούς, χρησιμοποιώντας έγχρωμο prana. Αυτός ο σταδιακός σχηματισμός του σώματος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του MCKS Pranic Healing, μπορεί να αποδώσει γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα, μέσω της τόνωσης των περισσότερο επηρεασμένων περιοχών του σώματος.


Το Pranic Body Sculpting αναπτύχθηκε από την αυξανόμενη ανάγκη για μη παρεμβατική και μη χειρουργική προσέγγιση στη διαμόρφωση του σώματος, η οποία κρίνεται αναγκαία λόγω παχυσαρκίας ή και χαλαρότητας στο δέρμα. Επίσης, σε ορισμένες περιπτώσεις το δέρμα ή οι μύες απαιτούν κάποιου είδους «τράβηγμα».


Για να εφαρμόσει κάποιος το Pranic Body Sculpting χρειάζεται να είναι εξειδικευμένος Pranic Healer, ο οποίος θα έχει μελετήσει και κατανοήσει τις θεμελιώδεις αρχές του Pranic Healing. Είναι προαπαιτούμενο ο θεραπευτής Pranic Healing να έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια: MCKS Pranic Healing, MCKS Advanced Pranic Healing, MCKS Pranic Healing Psychotherapy και MCKS Pranic Crystal Healing, πριν χρησιμοποιήσει τα προχωρημένα πρωτόκολλα του Pranic Aesthetics (Pranic Face Lift, Pranic Weight Loss and Pranic Body Sculpting). Σύντομα σεμινάρια Pranic Aesthetics προσφέρουν στους θεραπευτές Pranic Healing εξοικείωση και πιστοποίηση σε αυτές τις εξειδικευμένες τεχνικές του Pranic Healing.


Μια ενδελεχής παρατήρηση στα ιστορικά ασθενών πρέπει να έχει προηγηθεί, καθώς ορισμένοι μπορεί να μην είναι σε θέση να λάβουν θεραπεία με την τεχνική του Pranic Body Sculpting. Άτομα με σοβαρά προβλήματα υγείας, με γαστρεντερικές διαταραχές (διάρροια, γαστρο-οισοφαγική παλινδρόμηση, προβλήματα στο συκώτι, πόνοι στην κοιλιακή χώρα), ευαισθησία στο έντερο (διατροφικές αλλεργίες) και ακόμη όλοι όσοι λαμβάνουν συνταγογραφούμενα φάρμακα πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη θεραπείας Body Sculpting.


Ο θεραπευτής Pranic Healing πρέπει να βεβαιωθεί ότι ο θεραπευόμενος έχει καταλάβει πολύ καλά την ουσία του Pranic Body Sculpting. Δίνεται πάντα σημασία στον επαγγελματισμό, την υπομονή, την ιδιωτικότητα και τα δικαιώματα του θεραπευόμενου. Επίσης, θεωρείται απαραίτητο να γίνει κατανοητό από τον θεραπευόμενο ότι δεν μπορεί να του υποσχεθεί κανείς μελλοντικά αποτελέσματα. Βέβαια, είναι σίγουρο ότι η επίτευξη καλύτερων αποτελεσμάτων μπορεί να πραγματοποιηθεί, εφόσον υλοποιηθεί μια σειρά τακτικών θεραπειών.

Main Description
2802566

Μείωση Κυτταρίτιδας

Η αφαίρεση της Κυτταρίτιδας αποτελεί κάποιες φορές μέρος του Pranic Healing Shaping & Re-Shaping the Body. Η Κυτταρίτιδα είναι η συγκέντρωση πηχτού και συμπυκνωμένου λίπους με «υφή πορτοκαλιού», που παρατηρείται στην περιοχή των γλουτών, των γοφών και των μηρών. Γενικά, σχετίζεται με το περιττό βάρος και την παχυσαρκία και οι αιτίες για την εμφάνισή της είναι πολυάριθμες. Χρησιμοποιώντας Pranic Aesthetics μπορεί να μειωθεί ή ακόμη και να εξαλειφθεί η κυτταρίτιδα με τη χρήση έγχρωμου prana.

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα εφαρμογής του Pranic Body Sculpting και σε άλλες περιοχές με ανεπιθύμητο πάχος ή χαλαρό δέρμα και μύες, όπως το πάνω μέρος του χεριού, η περιοχή του λαιμού, το πάνω και εσωτερικό μέρος των μηρών και το στήθος. Εξαιρετική προσοχή πρέπει να δίνεται στην προσπάθεια να χρησιμοποιηθεί το Pranic Healing με έγχρωμο prana σε σημεία όπου υπάρχουν ευαίσθητα όργανα, αγγεία και νευρικές απολήξεις, τα οποία βρίσκονται κοντά στην περιοχή στην οποία πρόκειται να εφαρμοστεί θεραπεία.

Horizontal Image Area
2802563

 

 


ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Pranic Healing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα /ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας. Εάν μια πάθηση είναι σοβαρή ή εάν τα συμπτώματα επιμένουν, παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό και έναν πιστοποιημένο θεραπευτή του Pranic Healing.
Grand Master Choa Kok Sui


 

Footer
2792275