OGIBiz Website

Main Description
2905735

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Menu
2792270
Eshop Before Menu
2798859
Banner
2798861
Main Description
2805135

Ο δρόμος για την θεραπεία είναι ένα προσωπικό ταξίδι ενδοσκόπησης που προυποθέτει συνειδητότητα και διάθεση για αλλαγή. Μπορούμε να γίνουμε θεραπευτές του εαυτού μας και να επαναφέρουμε την αρμονία και την ισορροπία στο σώμα, το πνεύμα και την ζωή μας οταν αναγνωρίσουμε τα αίτια της ασθένειας και ακολουθήσουμε το κατάλληλο θεραπευτικό σύστημα.

Ο χώρος Prana δημιουργήθηκε για να παρέχει υποστήριξη και θεραπεία σε θέματα που αφορούν παθήσεις του φυσικού σώματος καθώς και ψυχολογικές, συναισθηματικές και νοητικές δυσλειτουργίες. Η θεραπευτική προσέγγιση πραγματοποιείται μελετώντας τις ιδιαιτερότητες του ατόμου, του τρόπου ζωής και των συνηθειών του κι εφαρμόζοντας συγκεκριμένα πρωτόκολλα για κάθε περίπτωση.

Vertical Image Area
2798862

ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ

Η γνωριμία με το Pranic Healing έγινε τυχαία, την περίοδο που αναζητούσα έναν εναλλακτικό τρόπο θεραπείας για θέμα υγείας που με απασχολούσε.

Δεν γνώριζα την τεχνική, παρ όλα αυτά έκλεισα ένα ραντεβού για μια συνεδρία, έχοντας ήδη κάνει προσπάθειες με διαφορετικές θεραπευτικές πρακτικές  χωρίς  αποτέλεσμα.
Στην πρώτη συνεδρία το πρόβλημα δεν λύθηκε αλλά ήταν τόσο εμφανής η βελτίωση στην διάθεση και γενικότερα στο επίπεδο της ενέργειας μου που έκλεισα το επόμενο ραντεβού χωρίς σκέψη.
Μετά από κάθε συνεδρία βίωνα θετικές αλλαγές  και εκτός από το θέμα υγείας που αντιμετωπίστηκε με επιτυχία, παρατήρησα αλλαγές στην ψυχολογία μου καθώς και στον τρόπο αντιμετώπισης των καταστάσεων που με δυσκόλευαν μέχρι τότε.

Όταν έμαθα ότι υπήρχε η δυνατότητα να εκπαιδευτώ σε αυτό, παρακολούθησα το πρώτο επίπεδο στο οποίο έλαβα τις γνώσεις που ήταν αρκετές για να μπορέσω να το εφαρμόσω με επιτυχία από την πρώτη κιόλας μέρα!

Η ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Oι θεραπείες έγιναν μέρος της καθημερινότητας μου αναλαμβάνοντας αρχικά να προσφέρω βοήθεια σε άτομα του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος.  Στην συνέχεια παρακολούθησα όλα τα επίπεδα εκπαίδευσης του Pranic Healing και μέσω αυτού, των διδασκαλιών του ιδρυτή του, Μaster Choa Kok Sui.

Γνωρίζοντας πόσο αποτελεσματικό αλλα ταυτόχρονα απλά δομημένο και κατανοητό είναι το Pranic Healing και συνειδητοποιώντας οτι οι θεραπείες είχαν γίνει για μένα τρόπος ζωής,  αποφάσισα να αφήσω το επαγγελμα που ασκούσα σταθερά για 15 χρόνια και να δημιουργήσω το  κέντρο θεραπειών Prana. Ο στόχος μου είναι να βοηθήσω μέσω των διδασκαλιών που έλαβα, άλλους ανθρώπους να γνωρίσουν το Pranic Healing και να αντιμετωπίσουν θέματα υγείας, σχέσεων και ευημερίας.

Το Pranic Healing δεν με θεράπευσε μόνο σωματικά και  ψυχολογικά αλλά μου έδωσε την δύναμη να αλλάξω την ζωή μου σε όλα τα επίπεδα!

Μαρία Μπαρμπαλιά,
Ενεργειακή Θεραπεύτρια

 

Space
2884218
Testimonial
2884217
Avatar

"Απλά φανταστικό σεμινάριο!! Σε ένα διήμερο εκπαίδευσης, έμαθα πως μπορώ να κάνω αποτελεσματικές θεραπείες στον εαυτό μου αλλά και στους άλλους! Όσοι ενδιαφέρεστε για γνωρίσετε σε βάθος τις τεχνικές της θεραπείας, της προσωπικής εξέλιξης και της ευημερίας, δεν πρέπει να χάσετε τα σεμινάρια Pranic Healing που διοργανώνονται στο Prana Healing Center!!!"

- Δ.Ζ.

Avatar

"Στο Prana Healing Center οι ενεργειακές θεραπείες που έλαβα με βοήθησαν τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Είμαι απέραντα ευγνώμων που το Pranic Healing μπήκε στη ζωή μου! Η ζωή μου αλλάζει συνεχώς προς το καλύτερο και ήδη κάποια όνειρά μου γίνονται πραγματικότητα!"

- Ε.Ε.

"Ο ιδανικός χώρος για θεραπεία, χαλάρωση και ανοιχτό διαλογισμό προς όλους. Όμορφος και ζεστός χώρος σε μια ήσυχη γειτονιά κοντά στο μετρό. Η Μαρία σε υποδέχεται με χαμόγελο και ευγένεια και στο τέλος μιας θεραπευτικής συνεδρίας νοιώθεις τα βάρη που κουβαλούσες για καιρό να σε εγκαταλείπουν!"

- Α.Τ.

Main Description
2805258

Γίνε κι εσύ θεραπευτής παρακολουθώντας τα σεμινάριά μας

Καλέστε στο τηλέφωνο 6974581650 για πληροφορίες ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!

Contact Us
2805265

Horizontal Image Area
2798864

Στον χώρο διοργανώνονται σεμινάρια, διαλέξεις, ανοικτές εκδηλώσεις και άλλες θεματικές ημερίδες.

Gallery
2884219
Space
2799266
Footer
2792275