Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

OGIBiz Website

Main Description
2865224

Menu
2792270
Main Description
2884227


Όροι και Προϋποθέσεις | Ιδιωτικότητα

 

Main Description
2884228

GDPR – Πολιτική Απορρήτου & Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων


Το Prana Healing Center (εφεξής η «Εταιρία») αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Η Εταιρία έχει προβεί σε όλες της απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένη με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ) και να είναι σε θέση να εγγυηθεί την ασφάλεια όλων των πληροφοριών, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας. Προσωπικά δεδομένα, σύμφωνα και με τον ορισμό που δίνεται στο άρθρο 4 του ΓΚΠΔ, είναι οι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας αναγνωρίσουμε και να επικοινωνήσουμε και να συναλλαχθούμε μαζί σας, κυρίως το ονοματεπώνυμό σας, η ταχυδρομική σας διεύθυνση, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ο αριθμός του τηλεφώνου σας, καθώς και άλλες πληροφορίες όταν αυτές συνδυάζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία. Η Εταιρία στο πλαίσιο της άσκησης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, προβαίνει σε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των συνεργατών της και αποτελεί Υπεύθυνη Επεξεργασίας σύμφωνα και με τον ορισμό που δίνεται στο άρθρο 4 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ).

1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων.
Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ), ο οποίος αποτελεί το νέο κανονιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) στον εξεταζόμενο τομέα. Αντικείμενο του νόμου είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

1.1 Συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων.
Η ιστοσελίδα www.pranahealingcenter σχεδιάστηκε έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους και χωρίς να χρειάζεται να δίνουν προσωπικά δεδομένα εκτός και αν το επιθυμούν οι ίδιοι. Κατά την επίσκεψη σας στη σελίδα θα χρειαστεί να προβούμε σε συλλογή και επεξεργασία ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων προκειμένου να σας προσφέρουμε συγκεκριμένες υπηρεσίες και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε επαρκώς στις ανάγκες σας.

Πιο συγκεκριμένα:
α) Προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε για τη δημιουργία Λογαριασμού και τις παραγγελίες των προϊόντων - υπηρεσιών της Εταιρίας. Συμπλήρωση στοιχείων στην ηλεκτρονική φόρμα με ορισμένα προσωπικά σας δεδομένα όπως ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση (email), τηλέφωνο. Στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική φόρμα σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να σας στέλνουμε μέσω email χρήσιμές ενημερώσεις, όπως σεμινάρια , τις υπηρεσίες μας, τα προϊόντα μας και γενικά τα νέα μας.
Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στο Newsletter μας θα πρέπει να συμπληρώσετε στο προβλεπόμενο πεδίο την ηλεκτρονική σας διεύθυνση – email, προκειμένου να σας στέλνουμε ενημερωτικά και διαφημιστικά emails. Η Εταιρία οργανώνει σεμινάρια, επιχειρηματικές συναντήσεις για την παρουσίαση και αξιολόγηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της και των προωθητικών ενεργειών της. Επίσης, συμμετέχει σε εκθέσεις, συνέδρια, επιχειρηματικά γεγονότα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία θεωρούμε ότι μας παρέχονται οικειοθελώς και στα πλαίσια της επιχειρηματικής συνεργασίας (επιχειρηματικές κάρτες, φόρμες στοιχείων επικοινωνίας) ενδέχεται να καταχωρούνται στα πληροφοριακά μας συστήματα, για σκοπούς επικοινωνίας κι ενημέρωσης για τα προϊόντα –υπηρεσίες και δραστηριότητες της εταιρίας, μέσω τηλεφώνου ή/και email. Προσωπικά δεδομένα για τον παραπάνω σκοπό είναι: ονοματεπώνυμο, email, κινητό/σταθερό τηλέφωνο.

β) Προσωπικά δεδομένα από τη χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών στην ιστοσελίδα μας.
• Η Εταιρία χρησιμοποιεί cookies (μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στη συσκευή σας) και παρόμοιες τεχνολογίες και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την διεύθυνση IP για την παροχή των τοποθεσιών της στο web αλλά και των mobile εφαρμογών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών της.
• Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε και άλλες πληροφορίες για εσάς, τη συσκευή σας ή τη χρήση υπηρεσιών, με τρόπους που περιγράφουμε στο σημείο συλλογής ή άλλως με τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε ορισμένους τύπους πληροφοριών, αλλά ίσως επηρεαστεί η δυνατότητά σας να χρησιμοποιήσετε ορισμένες υπηρεσίες.

γ) Προσωπικά δεδομένα δημοσιευμένα από τρίτους.
• Στα πλαίσια του έννομου συμφέροντος της Εταιρίας να δημιουργεί αγοραστικό ενδιαφέρον για τα προϊόντα και υπηρεσίες της, ενδέχεται να επεξεργαζόμαστε πληροφορίες που είναι δημοσιευμένες στο διαδίκτυο σε μηχανές αναζήτησης και social media εφαρμογές (Google, YouTube, Facebook, Instagram), με σκοπό τη δημιουργία εξατομικευμένης προώθησης κι ενημέρωσης του δυνητικού πελάτη μέσω τηλεφώνου ή/και email για τον παραπάνω εμπορικό σκοπό. Η Εταιρία διαθέτει λογαριασμούς σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως Facebook, Instagram κλπ., τα οποία συχνά περιλαμβάνουν λειτουργικότητα ώστε να μπορείτε να δηλώνετε την αρέσκειά σας, να κοινοποιείτε ή να σχολιάζετε δημοσιεύσεις μας ή να συμμετέχετε σε διαγωνισμούς μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης τρίτων. Αυτές οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να συλλέγουν και να χρησιμοποιούν πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας εκ μέρους σας. Οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που παρέχετε μέσω τέτοιων εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να συλλεγεί και να χρησιμοποιηθεί από άλλα μέλη της εν λόγω εφαρμογής την αλληλεπίδρασή σας με τα email, και γενικά τα μηνύματα που μας στέλνετε μέσω εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, λεπτομέρειες της επικοινωνίας σας με την Εταιρία μας, όπως η ημερομηνία, η ώρα και ο λόγος επικοινωνίας μαζί μας, αναγνωριστικά συσκευών ή άλλα μοναδικά αναγνωριστικά. και οι ανταλλαγές αυτές διέπονται από τις πολιτικές απορρήτου των εταιρειών που παρέχουν την κάθε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης. Η Εταιρία δεν ελέγχει, ούτε ευθύνεται για τον τρόπο με τον οποίο εν λόγω εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης συλλέγουν και επεξεργάζονται τα προσωπικά σας δεδομένα.
• Εάν αποφασίσετε να λάβετε μέρος σε κάποιο διαγωνισμό που διεξαγάγει η Εταιρία σε πλατφόρμα ορισμένης εφαρμογής κοινωνικής δικτύωσης, για τη συμμετοχή σας απαιτείται η συμπλήρωση κάποιων στοιχείων προσωπικών σας στοιχείων προκειμένου να είστε επιλέξιμοι για το διαγωνισμό και να σας ενημερώσουμε σε περίπτωση που κερδίσετε. δ) Προσωπικά δεδομένα για τις εμπορικές συναλλαγές.
• Διατηρούμε στα πληροφοριακά μας συστήματα αρχείο των συναλλαγών σας με την Εταιρεία μας, τις συμβάσεις με τους πελάτες και προμηθευτές μας, προσωπικά δεδομένα για τις εμπορικές συναλλαγές (πωλήσεις, αγορές, πληρωμές, κλπ.), στοιχεία επαφών για τις εν λόγω διαδικασίες καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις που διενεργούμε.
• Κατά την επικοινωνία μας μαζί σας μέσω Messenger, Viber, WeChat, Email, ή τηλεφωνικά , ενδέχεται να μας χορηγείτε προσωπικά σας δεδομένα.
• Διατηρούμε λίστες με τα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, email κλπ) των πελατών αλλά και των συνεργατών μας, με σκοπό την επικοινωνία και τη συνεργασία μας μαζί τους. Νομικές βάσεις για την τήρηση και επεξεργασία αρχείου με τα προσωπικά σας δεδομένα από την Εταιρία είναι, η ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή σας (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ.1ά) η οποία χορηγείται με την εκούσια συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων, η εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεων (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ.1΄β), η εκτέλεση νομικών υποχρεώσεων (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ. 1΄γ) καθώς και το έννομο συμφέρον της Εταιρίας(ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ.1΄στ).

1.2 Πρόσβαση και Χρήση των προσωπικών σας δεδομένων.
Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στη σελίδα www.pranahealingcenter τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρερχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Η Εταιρία δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς τη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί νομικά. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι δύναται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση, και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online, χωρίς την εκ μέρους σας συναίνεση.
Σε κάθε περίπτωση οι υπάλληλοι της Εταιρίας που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. Η Εταιρία απαιτεί από τους υπαλλήλους του και τους συντηρητές της ιστοσελίδας, να παρέχουν στους χρήστες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων. Στις περιπτώσεις που η Εταιρία χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, και για την απρόσκοπτη λειτουργία κάποιων ηλεκτρονικών υπηρεσιών (hosting, κλπ) γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη σχετική σύμβαση υπηρεσιών και η εταιρία φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Οι τρίτοι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να είναι συνεργάτες της Εταιρίας (Εκτελούντες την επεξεργασία) οι οποίοι αναλαμβάνουν το έργο της υλοποίησης και υποστήριξης στις  υπηρεσίες της Εταιρίας και έτσι ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν ορισμένες πληροφορίες που μας δίνετε για να παρέχουν τις εν λόγω υπηρεσίες. Υπάρχει πάντα συμβατική σχέση μεταξύ της Εταιρίας και των συνεργατών της, με τις απαραίτητες δεσμεύσεις εμπιστευτικότητας και λήψης των κατάλληλων οργανωτικών και τεχνικών μέτρων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Εκτός από τις κοινοποιήσεις που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε από κοινού πληροφορίες σχετικά με σας με τρίτα μέρη, εφόσον δώσετε την ελεύθερη και ρητή συγκατάθεσή σας. Η Εταιρία δεν παρέχει τα προσωπικά σας δεδομένα σε αποδέκτες με έδρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Επιπλέον τα προσωπικά δεδομένα που μας χορηγείτε ενδέχεται να γνωστοποιηθούν την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε περίπτωση που ανακύψει περιστατικό παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων. Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στην Εταιρίας είναι εμπιστευτικές και η Εταιρία έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

1.3 Βασικές Αρχές επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
• Η επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων λαμβάνει χώρα με νόμιμο, δίκαιο και διαφανή τρόπο.
• Η συγκέντρωση των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται μόνο για καθορισμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς.
• Η συγκέντρωση των προσωπικών σας δεδομένων είναι επαρκής και σχετική
• Τα προσωπικά δεδομένα είναι ακριβή και επικαιροποιημένα.
• Τα προσωπικά δεδομένα που δεν είναι ακριβή διορθώνονται ή διαγράφονται
• Τα προσωπικά δεδομένα μένουν εμπιστευτικά και αποθηκευμένα με ασφάλεια
• Τα προσωπικά σας δεδομένα δε θα μοιράζονται με τρίτους εκτός από αν είναι απαραίτητο για να προσφέρονται για αυτά υπηρεσίες κατόπιν συμφωνίας
• Σε περίπτωση παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων η Εταιρία θα γνωστοποιήσει το συμβάν αμελλητί στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και εφόσον κρίνεται απαραίτητο και σε εσάς και θα λάβει κάθε εύλογο μέτρο για την αποτροπή/περιορισμό περαιτέρω ζημίας σας.

1.4 Διάρκεια της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις. Όταν η επεξεργασία εκτελείται δυνάμει σύμβασης που έχετε συνάψει μαζί μας (πχ παραγγελία, πώληση), τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση. Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά δεδομένα σας τηρούνται μέχρι την ανάκληση (Opt-out) της συγκατάθεσής σας, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς ελεύθερα και οποιαδήποτε στιγμή . Έτσι, εάν στο παρελθόν είχατε κάνει εγγραφή στο Newsletter της Εταιρίας, δίνοντας τη συγκατάθεσή σας για την αποστολή ενημερωτικών και διαφημιστικών μηνυμάτων έχετε τη δυνατότητα να κάνετε Opt-out και unsubscribe από τη mailing list της Εταιρίας. Εάν έχετε κάνει εγγραφή στην ιστοσελίδα μας, τα προσωπικά σας δεδομένα, με επιφύλαξη του δικαιώματος σας να ζητήσετε τη διαγραφή τους, δε θα διαγράφονται αυτομάτως μετά την εκτέλεση της συμβατικής σας υποχρέωσης, προκειμένου να σας προσφέρουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τις αγορές καθώς τις προτιμήσεις σας στα προϊόντα της Εταιρίας.

1.5 Τα δικαιώματά σας.
Κάθε φυσικό πρόσωπο τα δεδομένα του οποίου είναι αντικείμενο επεξεργασίας από την Εταιρία έχει τα ακόλουθα δικαιώματα:
Δικαίωμα ενημέρωσης: Έχετε δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με την ταυτότητα και τα στοιχεία επικοινωνίας μας, ή των εκπροσώπων μας, τα στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου προστασίας δεδομένων (DPO), τους σκοπούς της επεξεργασίας για τους οποίους προορίζονται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και τη νομική βάση για την επεξεργασία, τους αποδέκτες ή τις κατηγορίες αποδεκτών των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Στο πλαίσιο της αρχής της διαφάνειας που διέπει τη λειτουργία της εταιρίας μας, μπορείτε να απευθύνεστε σε εμάς ζητώντας περαιτέρω πληροφορίες για τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων και τον τρόπο άσκησης των δικαιωμάτων σας, υποβάλλοντας τα αντίστοιχα αιτήματα. Η απάντηση των αιτημάτων σας θα γίνεται χωρίς καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί κατά δύο ακόμη μήνες, εφόσον απαιτείται, λαμβανομένων υπόψη της πολυπλοκότητας του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων.

Δικαίωμα πρόσβασης: Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας και να μας ζητάτε αντίγραφα των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που υποβάλλονται σε επεξεργασία. Έτσι λοιπόν, έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους. Επίσης έχετε δικαίωμα πρόσβασης σε ειδικότερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο και τον τρόπο άσκησης των επιμέρους δικαιωμάτων σας.

Δικαίωμα διόρθωσης: Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Δικαίωμα διαγραφής: Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση την συγκατάθεσή σας ή προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα μας. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση (πχ δικαιούμαστε να αρνηθούμε την διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων αποσκοπώντας στη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών μας αξιώσεων).

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων στις ακόλουθες περιπτώσεις: (α) όταν αμφισβητείτε την ακρίβεια των προσωπικών δεδομένων και μέχρι να γίνει επαλήθευση, (β) όταν αντιτίθεστε στη διαγραφή προσωπικών δεδομένων και ζητάτε αντί διαγραφής τον περιορισμό χρήσης αυτών, (γ) όταν τα προσωπικά δεδομένα δεν χρειάζονται για τους σκοπούς επεξεργασίας, σας είναι ωστόσο απαραίτητα για τη θεμελίωση, άσκηση, υποστήριξη νομικών αξιώσεων, και (δ) όταν εναντιώνεστε στην επεξεργασία και μέχρι να γίνει επαλήθευση ότι υπάρχουν νόμιμοι λόγοι που μας αφορούν και υπερισχύουν των λόγων για τους οποίους εναντιώνεστε στην επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία: Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων στις περιπτώσεις που, όπως περιγράφεται παραπάνω, αυτή είναι απαραίτητη για σκοπούς εννόμων συμφερόντων που επιδιώκουμε ως υπεύθυνοι επεξεργασίας, καθώς επίσης και στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας ενημερωτικής προώθησης. Ειδικότερα, έχετε δικαίωμα να εναντιώνεστε σε κάθε απόφαση που λαμβάνεται αποκλειστικά βάσει αυτοματοποιημένης επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, η οποία παράγει έννομα αποτελέσματα που σας αφορούν ή σας επηρεάζει σημαντικά Κατ’ εξαίρεση δε μπορείτε να αντιταχθείτε στην αυτοματοποιημένη λήψη απόφασης που σας αφορά, όταν η απόφαση αυτή, είτε είναι αναγκαία για τη σύναψη ή την εκτέλεση της σύμβασης που έχουμε συνάψει μαζί σας, είτε βασίζεται στη ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή σας.

Δικαίωμα στη φορητότητα: Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα προσωπικά σας δεδομένα σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, να τα χρησιμοποιήσετε και να τα επεξεργαστείτε με τις κοινώς διαδεδομένες μεθόδους επεξεργασίας. Επίσης, έχετε δικαίωμα να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να διαβιβάσουμε τα δεδομένα και απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας. Το δικαίωμα σας αυτό υπάρχει για τα δεδομένα που μας έχετε παράσχει εσείς και η επεξεργασία τους διενεργείται με αυτοματοποιημένα μέσα με βάση της συγκατάθεσή σας ή σε εκτέλεση σχετικής σύμβασης.

Δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης: Τέλος, η Εταιρία σας ενημερώνει ότι όπου η επεξεργασία βασίζεται στη ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή σας, έχετε δικαίωμα να την ανακαλέσετε ελεύθερα, χωρίς να θιγεί η νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στη συγκατάθεση σας, προτού την ανακαλέσετε. Για να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας μπορείτε να απευθυνθείτε στον Τμήμα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Εταιρίας, στo email: prana.healingcenter@gmail.com Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές απεγράφης, ακολουθώντας (κάνοντας click) στον αντίστοιχο σύνδεσμο (link), που υπάρχει στις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες.

Δικαίωμα καταγγελίας στην ΑΠΔΠΧ.  Σε περίπτωση παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (www.dpa.gr): Τηλεφωνικό Κέντρο: +30 210 6475600, Fax: +30 210 6475628, Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: contact@dpa.gr.

1.6 Cookies.
Η Εταιρία χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας της. Τα cookies είναι μικρά αρχεία, τα οποία αποστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή επιτρέποντας στην ιστοσελίδα όπως η www.pranahealingcenter να λειτουργεί απρόσκοπτα, να συλλέγονται επιλογές σας, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβασή σας σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς σας υπολογιστές, ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα www.pranahealingcenter . Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγράφετε τα cookies σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών του φυλλομετρητή που χρησιμοποιείτε.

1.7 Ιστοσελίδες τρίτων.
Η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για την ιστοσελίδα www.pranahealingcenter και δεν καλύπτει τους συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες και, συνεπώς, τις πληροφορίες που συλλέγουν τα μέρη που κατέχουν και ελέγχουν τις εν λόγω ιστοσελίδες, ή τη χρήση των cookies τους.

2. Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων.
Η Εταιρία δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας www.pranahealingcenter
Η Εταιρία έχει υιοθετήσει διαδικασίες για την προφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων που είτε προσκομίζονται στην ιστοσελίδα ή παρέχονται τηλεφωνικά. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια, κακή χρήση ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται ορθά.

3. Ανανεώσεις και αλλαγές.
Οι ιστοσελίδες www.pranichealing.gr & seminars.pranichealing.gr ενημερώνεται και επεκτείνεται συνεχώς τόσο λειτουργικά όσο και σε ότι αφορά προϊόντα και υπηρεσίες με συνέπεια να ανανεώνει και την παρούσα πολιτική προστασίας του απορρήτου των συναλλαγών. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη σελίδα αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας. Δυστυχώς, κανένα σύστημα ασφαλείας δεν είναι εγγυημένα ασφαλές κατά 100%. Επομένως, δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για πρόσβαση, αλλοίωση ή απώλεια των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες πέρα από τη σφαίρα επιρροής μας ή για λόγους ανωτέρας βίας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, ή παρέχοντας προσωπικές πληροφορίες σ’ εμάς με οποιονδήποτε τρόπο, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας ηλεκτρονικά όσον αφορά την ασφάλεια, το απόρρητο και τα διοικητικά θέματα που αφορούν τη χρήση της ιστοσελίδας από εσάς.

1.8. Ασφάλεια.
Η σελίδα προστατευεται από το προτόκολλο HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) για ασφαλείς δικτυακές συνδέσεις και τα δεδομένα ανταλλάσονται κρυπτογραφημένα.
Η κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται διασφαλίζει ότι τα κρυπτογραφημένα δεδομένα
δεν θα μπορούν να υποκλαπούν από άλλους κακόβουλους χρήστες ή από επιθέσεις man-in-the-middle.

 

 

Footer
2792275