OGIBiz Website

Main Description
2905735

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Menu
2792270
Main Description
2803430

 

 

 

 

Συναισθηματική θεραπεία σχέσεων

 

 

 

 

Main Description
2799483

Όλες οι σχέσεις βασίζονται στην ενέργεια. Οι θετικές σχέσεις αντανακλούν οικειότητα σε κάθε πτυχή της συντροφικότητας: ψυχική, σωματική, συναισθηματική και πνευματική. Η ενέργεια της αγάπης ενός ζευγαριού σε μια συναισθηματική σχέση «δένει» με αρμονικό τρόπο, επιτρέποντας στην αγάπη και στα υγιή συναισθήματα να ρέουν μεταξύ τους εύκολα και ελεύθερα. Αντίθετα, όταν ένα ζευγάρι βρίσκεται σε μια «κακή» σχέση, όπου επικρατούν οι διαφωνίες και οι τσακωμοί, τα πεδία της ενέργειας, δεν ταιριάζουν και δε ρέουν. Στην πραγματικότητα συγκρούονται και απωθούνται μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να υλοποιούνται με ακόμη πιο επώδυνη τριβή.

Το Pranic Healing ® του Μaster Choa Kok Sui χρησιμοποιεί τεχνικές εσωτερισμού για να διαλύσει τις αρνητικές σκέψεις και τα αρνητικά συναισθήματα των ζευγαριών. Αυτό βοηθά τα άτομα να αντιδρούν λιγότερο σε αρνητικές ενέργειες, προωθώντας παράλληλα την θετική ενέργεια να ρέει ελεύθερα μεταξύ των δύο εταίρων σε μια σχέση. Το επόμενο βήμα είναι να αυξηθεί η οικειότητα (intimacy). Πολλές φορές τα ζευγάρια αδυνατούν να κατανοήσουν ότι η οικειότητα είναι κάτι περισσότερο από την ερωτική πράξη. Όταν η οικειότητα υπάρχει μόνο στο φυσικό σώμα και αυτό υφίσταται αλλαγές, τότε με τη σειρά της και η οικειότητα αρχίζει να ξεθωριάζει.

Το ίδιο ισχύει και σε συναισθηματικό επίπεδο. Όταν τα συναισθήματα αλλάζουν, το ίδιο συμβαίνει και με την οικειότητα. Τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) της καρδιάς δυο ανθρώπων πρέπει να ενεργοποιηθούν σε μεγάλο βαθμό και σε αρμονία μεταξύ τους ώστε να σχηματίσουν μια «σύνδεση καρδιάς». Αυτή η ενεργειακή μέθοδος μάς επιτρέπει να αγαπάμε ο ένας τον άλλον και αυτό να συμβαίνει χωρίς προσπάθεια. Στο νοητικό επίπεδο, συχνά οι άνθρωποι βάζουν τα λάθη και τις αδυναμίες του συντρόφου τους κάτω από το "μικροσκόπιο" αντί να εστιάζουν στα θετικά του χαρακτηριστικά. Μια εύκολη τεχνική είναι να ενισχύετε διανοητικά τις θετικές ιδιότητες που έχει ο σύντροφός σας, άσχετα με το πόσο λίγες μπορεί να είναι αυτές.

Αρχικά, κάντε σιωπηλά μια απογραφή των θετικών ιδιοτήτων του συντρόφου σας. Στη συνέχεια, επαινέστε τον/την για τα καλά χαρακτηριστικά που βλέπετε μέσα σε αυτές. Τελικά, πείτε στο σύντροφο σας πόσο υπέροχος και ιδιαίτερος είναι στο φυσικό επίπεδο! Ακολουθήστε την παραπάνω τεχνική σε τακτική βάση, ειδικά όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες για τη σχέση σας. Πλημμυρίστε το σύντροφό σας με καλή ενέργεια και θετικό feedback και παρακολουθήστε τον να «ανθίζει», καθώς έτσι εμπνέεται να ανταποκριθεί επάξια στους επαίνους σας. Από πνευματικής απόψεως, είναι σημαντικό τα πεδία της ενέργειας δύο ανθρώπων σε μια σχέση να «συγχωνεύονται». Όταν προβάλλουμε αγάπη, η αγάπη προβάλλεται πίσω σε μας. Έχουμε τη δύναμη να αξιοποιήσουμε κυριολεκτικά την ενέργεια ώστε να δημιουργήσουμε θετικά αποτελέσματα και να επικαλεστούμε τη θεραπεία στις σχέσεις μας.

Με το Pranic Healing, προκειμένου να θεραπεύσουμε ενεργειακά και να δημιουργήσουμε επιτυχημένες σχέσεις αγάπης, είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε πρακτική του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές. Αυτό θα βοηθήσει να αποβάλλουμε τις ενέργειες του στρες που συσσωρεύονται κατά την διάρκεια μιας αγχωτικής ημέρας. Αυτός ο ισχυρός διαλογισμός ενεργοποιεί πρώτα το ενεργειακό κέντρο (τσάκρα) της καρδιάς που μας βοηθά να κατανοήσουμε καλύτερα το σύντροφό μας. Στη συνέχεια, ενεργοποιείται το τσάκρα του στέμματος ώστε να βιώσουμε την ενότητα με τον Ανώτερό μας εαυτό (Soul Oneness). Αυτός ο απλός διαλογισμός είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός για την αφαίρεση του θυμού, του άγχους και της αγανάκτησης, καθώς και για την ενίσχυση της αληθινής φύσης της αγάπης ,τόσο σε εμάς όσο και στο σύντροφό μας. Για καλύτερα αποτελέσματα, το ζευγάρι πρέπει να εφαρμόζει αυτές τις απλές τεχνικές μαζί, ώστε οι 2 σύντροφοι να βιώσουν μια «συγχώνευση» (merging) της αύρας και των ενεργειακών κέντρων τους (chakras).

Όσο περισσότερο εξασκείστε στις παραπάνω τεχνικές τόσο περισσότερο θα βιώνετε την ενότητα του σώματος, του νου, της καρδιάς και της ψυχής με το σύντροφό σας !

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !

 

 

Horizontal Image Area
2799484

Πηγή : http://pranichealing.com/article/rapid-emotional-healing-relationships


ΠΡΟΣΟΧΗ! Το Pranic Healing δεν έχει σκοπό να αντικαταστήσει τη συμβατική ιατρική, αλλά να τη συμπληρώσει. Οι επαγγελματίες Pranic Healing θεραπευτές ΔΕΝ αγγίζουν το σώμα των ασθενών τους, ΔΕΝ κάνουν διαγνώσεις ασθενειών, ΔΕΝ συνταγογραφούν φάρμακα /ουσίες και ΔΕΝ δίνουν υποσχέσεις υγείας. Εάν μια πάθηση είναι σοβαρή ή εάν τα συμπτώματα επιμένουν, παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε αμέσως έναν γιατρό και έναν πιστοποιημένο θεραπευτή του Pranic Healing.
Grand Master Choa Kok Sui.

Footer
2792275