OGIBiz Website

Main Description
2905735

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Menu
2792270
Banner
2798772
Vertical Image Area
2798830

Pranic Healing

Prana σημαίνει «ζωτική δύναμη». Pranic Healing είναι μια απλή όμως πανίσχυρη ενεργειακή θεραπεία. Βασίζεται στην αρχή ότι η θεραπευτική διαδικασία επιταχύνεται με την αύξηση της ζωτικής ενέργειας στο σημείο του σώματός μας όπου υπάρχει το πρόβλημα.

Θεραπείες

Με το κατάλληλο θεραπευτικό σύστημα μπορούμε να γίνουμε θεραπευτές του εαυτού μας και να επαναφέρουμε την αρμονία και την ισορροπία στο σώμα, το πνεύμα και την ζωή μας οταν αναγνωρίσουμε τα αίτια της ασθένειας.

 

Σεμινάρια

Στο φιλόξενο χώρο μας έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μια ευρεία γκάμα από σεμινάρια, διαλέξεις, ανοικτές εκδηλώσεις και άλλες θεματικές θεραπείες που θα σας φέρουν πιο κοντά στην ενεργοποίηση του ενεργειακού σώματος.


Main Description
2798849Μάθετε για εμάς

Στον χώρο διοργανώνονται σεμινάρια, διαλέξεις, ανοικτές εκδηλώσεις και άλλες θεματικές ημερίδες

 

Banner
2798696
Space
2798852
Testimonial
2798851
Avatar

"Ήθελα να σου πω ότι αισθάνομαι πολύ καλά. Άλλος άνθρωπος έχω γίνει.
Καθάρισε το μυαλό μου, σταμάτησαν οι ταχυκαρδίες, το στρες, η πίεση, οι πονοκέφαλοι.
Μπορώ και διαχειρίζομαι με διαύγεια τις καταστάσεις.
Νοιώθω άνθρωπος μετά από μια θεραπεία Pranic Ψυχοθεραπείας.

Άνοιξε το μυαλό μου, αγάπησα τη ζωή ξανά, άνοιξα τον κύκλο μου,
σκέφτομαι χωρίς σύγχυση, εκφράζω συναίσθημα κι επιτέλους μπορώ να επικοινωνώ με τους ανθρώπους γύρω μου χωρίς το μυαλό μου να είναι κολλημένο σε αρνητικές σκέψεις.

Μακάρι να μπορούσα να μεταφέρω όλο αυτό σε ανθρώπους που βιώνουν ό,τι
βίωνα και πίστευα ότι δεν θα το αντέξω.
Μονίμως αισθανόμουν ότι θα σταματήσει η καρδιά μου.
Εμμονές τρελές. Έκανα εξετάσεις και είναι όλα καλά! Είμαι αισιόδοξη ξανά!
Σ΄ ευχαριστώ από την καρδιά μου!!!"

- Μ.Β.

Avatar

"Υπέροχη εμπειρία!
Ασχολούμαι πολλά χρόνια με τις ενεργειακές θεραπείες, αυτό που βίωσα μέσα από τις πρώτες συνεδρίες και μάλιστα εξ΄ αποστάσεως, δε μοιάζει με τίποτα απ' όσα έχω κάνει μέχρι τώρα! Άλλαξαν οι ενέργειες μέσα μου και γύρω μου, νοιώθω σα να ξεφορτώθηκα όλα τα βάρη τα οποία κουβαλούσα εδώ και χρόνια.
Έχουμε δεχτεί θεραπεία εγώ και η οικογένεια μου, κάθε μέλος με διαφορετικά αιτήματα και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.

Στην 5χρονη κόρη μου, στην οποία συστάθηκαν λογοθεραπείες, έπειτα από 2 συνεδρίες Pranic Healing, ξεμπλόκαρε το εγκεφαλικό κέντρο που αφορά την ομιλία, με αποτέλεσμα να καταφέρει να προφέρει σύμφωνα και συνδυασμούς συμφώνων χωρίς καμία δυσκολία.

Το σημαντικό είναι ότι η θεραπεία λειτουργεί ολιστικά, οπότε ανεξαρτήτως προβλήματος ή αιτήματος, εν τέλει βελτιώνεται η συνολική ψυχολογική και σωματική εικόνα.
Είμαι ευγνώμων για τις αλλαγές που βίωσα μέσα από το Pranic Healing, εγώ και η οικογένεια μου σ' ευχαριστούμε πολύ!!!"

- Δ.Κ.

Avatar

"Ένα βράδυ, με έπιασε ξαφνικά πολύ δυνατός πονοκέφαλος, ένιωθα σαν να σβήνω και δεν μπορούσα να κρατήσω τα μάτια μου ανοιχτά. Ξαπλωμένη στον καναπέ και με υπερπροσπάθεια έστειλα μήνυμα σε ομάδα pranic healers παρακαλώντας κάποιος να μου κάνει θεραπεία.

Έπειτα από λίγο μου απάντησε η Μαρία, δεν την γνώριζα, δεν είχε τύχει να συστηθούμε παλιότερα αλλά δεν δίστασα στιγμή. Ήθελα μόνο να μπορέσω να σταθώ στα πόδια μου.
Σε μισή ώρα ήμουν όρθια!!!!! Δεν το πίστευα!!! Ένοιωσα σαν να είχα βγει από την πρίζα και μετά κάποιος να με ξανασυνέδεσε και πήρα μπροστά!!!!

Γενικά έχω λάβει ενεργειακές θεραπείες αλλά αυτή η φορά ήταν αλλιώς, η διαφορά ήταν άμεση και εντυπωσιακή!
Και η θεραπεία πραγματοποιήθηκε εξ αποστάσεως, από έναν άνθρωπο που δεν γνώριζα!!!!"

- Ε.Σ.

Avatar

"Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα ζήσω αυτήν την εμπειρία! Από την πρώτη κιόλας συνεδρία, μειώθηκε αισθητά ο πόνος στο δεξιό χέρι που με βασάνιζε πάνω από ενάμιση χρόνο λόγω χρόνιας τενοντίτιδας! Τι να πω όμως και για τη Μαρία! Εξαιρετική όχι μόνο ως θεραπεύτρια, αλλά και ως άνθρωπος που σε προσεγγίζει με αγάπη, κατανόηση και εχεμύθεια!"

- Κ.Τ.

Avatar

"Prana Healing Center has had an impressive success since day one. The warm, all-inclusive mindset of Maria Barbalia is evident in the center. Meditation on Twin Hearts is conducted simply, with humility and peace, also healings for all types of ailments, physical, psychological, facelift, body sculpting, etc. Extras such as Feng Shui and Relationship Healing, Financial Healing, home and office healing are available.
Excellent healing services at this top in quality center!!"

- E.M.

Main Description
2798697

PranaHealing

Footer
2792275