OGIBiz Website

Main Description
2905735

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Menu
2792270
Main Description
2799469

 
Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές

 

 

 

 

 

 

Main Description
2799470

Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές


Αληθινά ένα δώρο!

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι πραγματικά ένα δώρο. Ένα δώρο που φέρνει ευθύνη. Μια ευθύνη που φέρνει ειρήνη και αγάπη και σπέρνει τους σπόρους της καλής θέλησης και της θέλησης για το καλό. Αυτός ο σύντομος διαλογισμός όχι μόνο ανακουφίζει τον πόνο της ανθρωπότητας αλλά επίσης συνεισφέρει στην εκδήλωση του θεϊκού σχεδίου. Μας αγγίζει βαθιά και απομακρύνει το σκοτάδι από μέσα μας. Γινόμαστε ένα θεϊκό κανάλι κι ευλογούμε ολόκληρη τη γη με ό,τι είναι σωστό. Βοηθήστε να διαδοθεί το μήνυμα αυτής της ευγενούς διδασκαλίας και γίνετε μέρος μιας εκστρατείας που έχει μεταμορφώσει ζωές.

Τί είναι ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές;


Προς την Παγκόσμια Ειρήνη!


Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι μια απλή αλλά δυνατή τεχνική που εισήγαγε ο Master Choa Kok Sui για την επίτευξη κοσμικής συνείδησης ή αυτού που συχνά αποκαλούμε “διαφώτιση”. Είναι επίσης μια μορφή παγκόσμιας υπηρεσίας αυξάνοντας την αρμονία και την ειρήνη όταν γινόμαστε κανάλια ευλογίας στη γη με ευγενική καλοσύνη.

Πραγματικά, ανάμεσα σε όλες τις τεχνικές που διδάχτηκαν από τον Master Choa Kok Sui, ίσως σε καμμία να μην αναφέρονται τόσες πολλές φωτεινές μαρτυρίες προσωπικών θεραπειών και θετικής αλλαγής ζωής, όσο στο Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές.

Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές έχει σχεδιαστεί βασισμένος στην αρχή ότι κάποια από τα κύρια τσάκρα, όπως το τσάκρα της κορώνας είναι σημεία ή πύλες εισόδου σε συγκεκριμένα επίπεδα συνειδητότητας. Επομένως, για να επιτευχθεί η διαφώτιση, το τσάκρα της κορώνας θα πρέπει να είναι επαρκώς ενεργοποιημένο. Το τσάκρα της κορώνας μπορεί να ενεργοποιηθεί, όταν πρώτα το τσάκρα της καρδιάς ενεργοποιηθεί ικανοποιητικά.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι ενεργοποίησης των τσάκρα της καρδιάς και της κορώνας, όπως η Hatha Yoga, τεχνικές αναπνοής Yoga, ψαλμοί mantra και τεχνικές οραματισμού. Όλες αυτές οι τεχνικές είναι αποτελεσματικές αλλά όχι αρκετά γρήγορες. Ένας από τους αποτελεσματικότερους και συντομότερους δρόμους ενεργοποίησης αυτών των τσάκρα είναι μέσω του Διαλογισμού στις Δίδυμες Καρδιές. Βασικά βοηθάει στη μετουσίωση της εσωτερικής κατάστασης του εξασκούμενου. Όταν κατά τη διάρκεια του διαλογισμού μετουσιώνουμε την απελπισία σε ελπίδα, την αμφιβολία σε πίστη και το σκοτάδι σε φως, γεμίζουμε εσωτερικά με ελπίδα, πίστη και φως. Αυτό στην πραγματικότητα δημιουργεί ένα αποτέλεσμα θεραπείας και μετουσίωσης.

“Όταν θέλετε να παρηγορήσετε, γεμίζετε με φως, αγάπη και δύναμη αντί να κυλιέστε στη δική σας λάσπη, στη δική σας εγωιστική μιζέρια και πόνο”

Master Choa Kok Sui


Αυτός ο διαλογισμός είναι πραγματικά ξεχωριστός. Λειτουργεί στο φυσικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο ώστε να ανοίξει το τσάκρα της καρδιάς (τη φυσική καρδιά) και το τσάκρα της κορώνας (την πνευματική καρδιά) και μ΄αυτόν τον τρόπο να διευκολύνει το διαλογιζόμενο να τραβήξει μεγάλη ποσότητα θεϊκής ενέργειας μέσα στη κορώνα και μέσα στο σύστημα.

Όπως έχει εξηγήσει ο Master, “όταν κάνετε Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές κατεβαίνει πολλή Ενέργεια από την Ψυχή. Ολοκληρώνεστε και είστε περισσότερο συνδεδεμένοι και ένα με την ανώτερη ψυχή σας”. Με αυτόν τον τρόπο δρα ως γέφυρα μεταξύ της συναισθηματικής αγάπης της ενσαρκωμένης ψυχής και της θεϊκής αγάπης της ανώτερης ψυχής.

Πολλοί εξασκούμενοι στο Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές έχουν αναφέρει υψηλότερα επίπεδα διαίσθησης, αυξημένη δύναμη θεραπείας, οξύτερες και πιο οργανωμένες νοητικές ικανότητες, εσωτερική ειρήνη, ευγενική καλοσύνη, συμπόνοια, αυξημένη Πνευματική υπηρεσία, φωτεινότερη και πιο ισορροπημένη αύρα, μεγαλύτερα τσάκρα, αυξημένη επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό, ανάπτυξη διόρασης και άλλων εσώτερων ψυχικών ικανοτήτων, υγιέστερο φυσικό σώμα, περισσότερη επιτυχία στη ζωή με λιγότερο άγχος και μια πιο ισορροπημένη προσωπικότητα.

Στην πραγματικότητα ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές καθαρίζει την αύρα χρησιμοποιώντας Πνευματική ενέργεια και μ΄αυτόν τον τρόπο καθαρίζει και οξύνει το νου και κατευνάζει τα συναισθήματα. Λειτουργεί βασικά σαν ένα πνευματικό ντους. Όταν η αύρα είναι καθαρή και φωτεινή, θα αισθανθείτε γαλήνη, ηρεμία και σαν αποτέλεσμα αυτών, ένα υψηλότερο επίπεδο συνείδησης. Τα υπόλοιπα οφέλη τα οποία αναφέρονται παραπάνω είναι μόνο οι θετικές παρενέργειες.

“Όταν κάνετε πρακτική στην ηρεμία και την επίγνωση, σας βοηθά να ασχοληθείτε με ανώτερες πνευματικές δραστηριότητες. Μέσα στην ηρεμία υπάρχει μεγαλύτερη πνευματική δραστηριότητα. Η ηρεμία είναι μόνο ένα σκαλοπάτι”.
Master Choa Kok Sui

Ο καθαρισμός σ΄αυτή την περίπτωση συμβαίνει σε τρία διαφορετικά επίπεδα. Καθαρισμός από τις δικές μας αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα, καθαρισμός από αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα άλλων ανθρώπων που έρχονται σ΄ εμάς και καθαρισμός από τη μόλυνση που προέρχεται από τη ζωή σε μια μεγάλη, πολυπληθή πόλη.

“Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία διαλογισμού για πνευματική ανάπτυξη. Είναι ένα πραγματικό δώρο από τους Μεγάλους”.
Master Choa Kok Sui

Οφέλη από το Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές


 Για Ειρήνη και Διαφώτιση.


Ανάμεσα σε όλες τις τεχνικές διαλογισμού που αποκαλύφθηκαν στο ευρύ κοινό, ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι ίσως ένας από τους πιο αποτελεσματικούς διαλογισμούς, ενώ έχουν αναφερθεί πολλές φωτεινές μαρτυρίες προσωπικής θεραπείας, πνευματικής ανάτασης, βελτίωσης στις σχέσεις και θετικών αλλαγών στη ζωή. Όντας ένας σύντομος καθοδηγούμενος διαλογισμός, αποτελεί έναν αγαπημένο διαλογισμό στη διάρκεια των χρόνων, ο οποίος ακόμα μέχρι σήμερα είναι μια από τις πιο ισχυρές μεθόδους επίτευξης ειρήνης και διαφώτισης.

Ανάμεσα στις χιλιάδες μαρτυρίες αλλαγής στη ζωή, ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές περιλαμβάνει:

Vertical Image Area
2799474

Επαναφορτισμένο
Σώμα


Όταν κάνουμε Διαλογισμό στις Δίδυμες Καρδιές μεγάλη ποσότητα θεϊκής ενέργειας εισέρχεται στο σύστημά μας η οποία καθαρίζει τις βρώμικες, χρησιμοποιημένες, νοσηρές ενέργειες και βελτιώνει την υγεία. Αυτό εκδηλώνεται ως επαναφορτισμένο σώμα.


Αίσθηση Ειρήνης
& Ευτυχίας


Όταν το Tσάκρα της Kαρδιάς ανοίγει κατά τον διαλογισμό και όταν τα παλιά συναισθηματικά κατάλοιπα απομακρύνονται από το σύστημά μας, αισθανόμαστε μια εσωτερική ειρήνη μέσα μας και γεμίζουμε με αγάπη κι ευτυχία.Περισσότερη
Αυτοεκτίμηση


Ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές μάς βοηθά να απομακρύνουμε την παλιά εικόνα μας και να δημιουργήσουμε μια νέα θετική εικόνα. Με περισσότερη δύναμη, με καθαρότερο σύστημα, πιο εξευγενισμένα συναισθήματα και πολλή θεϊκή ενέργεια μπορούμε να επιτύχουμε πολλά πράγματα στη ζωή.

Οξύτερος &
Ευφυέστερος Νους


Όταν οι παλιές συγκινητικές σκέψεις και συναισθήματα καθαριστούν από το σύστημά μας, θα έχουμε καθαρότερο νου και θα παίρνουμε αποφάσεις συντομότερα.
Vertical Image Area
2799476

Περισσότερο
Καλή Τύχη


Έχετε ακούσει περίφημες φράσεις όπως “ότι σπέρνεις , θερίζεις” και “πρέπει να δώσεις για να λάβεις” .Όταν ευλογούμε κάθε άτομο, κάθε ύπαρξη στη γη με αγάπη και φως, ειρήνη και χαρά, ελπίδα και πίστη, διαπιστώνουμε ότι ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις βρίσκουμε βοήθεια, ελπίδα και ειρήνη.

Όταν Αυξημένη Ευαισθησία
& Ικανότητα Διόρασης


Ο διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές μας βοηθά να γίνουμε περισσότερο ευαίσθητοι στον κόσμο των λεπτοφυών ενεργειών. Επίσης αναπτύσσει την ικανότητα Διόρασης και την επίγνωσή μας.
Βελτιωμένη
Διαίσθηση


Αναπτύσσοντας το Τσάκρα της Κορώνας, η διαίσθησή μας επίσης αναπτύσσεται.Συχνά αυτό το ονομάζουμε άμεση γνώση ή εσωτερική καθοδήγηση. Όπως και να ονομάζεται, η διαίσθηση είναι ένα υπέροχο εργαλείο για να κατανοήσουμε τη ζωή και να τη ζήσουμε στο έπακρο κάνοντας λιγότερα λάθη.

Παγκόσμια Ειρήνη 


Εκτός από την προσωπική μας ανάπτυξη, ο Διαλογισμός στις Δίδυμες Καρδιές είναι ένας υπέροχος τρόπος παγκόσμιας υπηρεσίας αυξάνοντας την αρμονία και την παγκόσμια ειρήνη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος ενός ατόμου, μιας οικογένειας, μιας κοινωνίας και περισσότερο απ' όλα προς όφελος ολόκληρης της γης.

Main Description
2799477

Πηγή: www.pranaworld.net

Main Description
2799479

Επικοινωνήστε μαζί μας και ξεκινήστε το συναρπαστικό ταξίδι


Footer
2792275