OGIBiz Website

Main Description
2905735

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΣΠΑ

Menu
2792270
Banner
2799193
Main Description
2798689

Τι είναι το Pranic Healing

  Τo Pranic Healing είναι ένα δοκιμασμένο σύστημα, βασισμένο σε ενεργειακές θεραπευτικές τεχνικές που χρησιμοποιεί «το prana» για να εξισορροπήσει, εναρμονίσει και μετασχηματίσει τις ενεργειακές διαδικασίες του σώματος. Το «Prana» είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει «ζωτική-δύναμη». Αυτή η αόρατη βιοενέργεια ή ζωτική ενέργεια κρατά το σώμα ζωντανό και διατηρεί μια κατάσταση καλής υγείας. Στο βελονισμό, οι Κινέζοι αναφέρονται σε αυτήν τη λεπτή ενέργεια ως «Chi». Καλείται επίσης «Ruah» ή «Ανάσα Ζωής».

Horizontal Image Area
2803413

.… είναι μια απλή όμως πανίσχυρη και αποτελεσματική no-touch ενεργειακή θεραπεία. Είναι βασισμένο στη θεμελιώδη αρχή ότι το σώμα είναι μια «αυτοθεραπευόμενη» οντότητα. Το Pranic Healing βασίζεται στην αρχή ότι η θεραπευτική διαδικασία επιταχύνεται με την αύξηση της ζωτικής ενέργειας στο σημείο του σώματός μας όπου υπάρχει το πρόβλημα.

… εφαρμόζεται στο βιο-ηλεκτρομαγνητικό πεδίο γνωστό ως αύρα, η οποία έχει το σχήμα του φυσικού σώματος. Οι ασθένειες εμφανίζονται αρχικά ως ενεργειακές διαταραχές στο ενεργειακό σώμα πριν φανερωθούν ως ασθένειες στο φυσικό σώμα.

Μέσω του Pranic Healing μπορουν να θεραπευτούν απο απλές μεχρι και σοβαρές παθησεις και διαταραχές όπως πονοκέφαλος, πονόδοντος, πυρετός, πονόλαιμος, χτυπήματα , εντερικά προβλήματα, αρθρίτιδες, καρδιακά νοσήματα, μολύνσεις του αναπμευστικού και πολλά άλλα. Επίσης αντιμετωπίζονται ψυχολογικά προβλήματα όπως το άγχος, η νευρικότητα, ο εκνευρισμός, η ανησυχία, η θλίψη, ο θυμός, τα ψυχικά τραύματα, οι εμμονές, οι εξαρτήσεις, οι εθισμοί (κάπνισμα, αλκοόλ, ναρκωτικά)

Οι βασικές τεχνικές του Pranic Healing είναι ο καθαρισμός του ενεργειακού σώματος απο παθογόνες ενέργειες και η παροχή, ρύθμιση της κυκλοφορίας και η εξισορρόπηση καθαρού prana στα ενεργειακά κέντρα (chakras) και τα όργανα του ασθενή. Κατά την διάρκεια μιας θεραπείας Pranic Healing, ο θεραπευτής ακολουθεί πάντα μια συγκεκριμένη σειρά από βήματα, μερικά από τα οποία είναι:

 Ανίχνευση (scanning) της ενεργειακής κατάστασης του ασθενή
 Καθαρισμός (sweeping) του αιθερικού σώματος, των chakras κλπ
 Παροχή καθαρού prana (energizing)

Στις απλές περιπτώσεις το αποτέλεσμα της Pranic θεραπείας ειναι άμεσο. Στις σοβαρότερες περιπτώσεις είναι πιθανόν να απαιτηθεί σειρά θεραπειών μέχρι το επιθυμητό αποτέλεσμα.
-Κατά την θεραπεία δεν υπάρχει καμία φυσική επαφή μεταξύ του θεραπευτή και του ασθενή (non touch system)
-Δεν χρησιμοποιούνται φάρμακα η ιατρικά εργαλεία για την εφαρμογή των θεραπειών
-Το Pranic Healing εφαρμόζει καθορισμένα πρωτόκολλα θεραπείας για κάθε περίπτωση ασθένειας η διαταραχής.  Έτσι κάθε θεραπεία είναι απόλυτα σίγουρη και ασφαλής, δεν αφήνει περιθώρια λάθους και είναι εύκολη στην εκμάθηση και την εκτέλεση της
-Η διάρκεια της θεραπείας καθώς και η συχνότητα εφαρμογής ποικίλλουν ανάλογα με την φύση του θέματος που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

To Pranic Healing αποτελεί ένα δομημένο, απλό και χρηστικό σύστημα με το οποίο ακόμη και αρχάριοι μαθητές μπορούν να θεραπεύσουν τον εαυτό τους και τους αγαπημένους τους από κοινές παθήσεις. Πέραν των θεραπευτικών ωφελειών οι pranic healers αποκτούν μία ευρεία γκάμα ενεργειακών εργαλείων με τα οποία μπορούν να ενισχύσουν την υγεία, την ευημερία και τη συναισθηματική τους ισορροπία και να έχουν οφέλη σε κάθε επιμέρους τομέα της ζωής τους.

Το Pranic Healing εφαρμόζεται παγκόσμια με απόλυτη επιτυχία εδώ και 25 χρόνια και έχει βραβευτεί  σε πρόσφατο ιατρικό συνέδριο στην Αμερική  για τη συμβολή του στη μείωση του πόνου των ασθενών στην αίθουσα των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου St Joseph, στο New Jersey.

Footer
2792275